Danslessen klassikaal

Afhankelijk van het verschil in niveau tussen de leerlingen worden de groepen ingedeeld. Salsa Leo gaat uit van minimaal 10 inschrijvingen per groep. Het is algemeen bekend dat er in het algemeen meer vrouwen inschrijven dan mannen, maar Salsa Leo probeert het tekort aan mannen op te vangen. Klassikale lessen kosten 70 euro per leerling per 10 lessen. Schrijf je gauw in, want vol = vol.

Privélessen salsa

Wil je liever in je eigen tempo leren dansen met alle aandacht voor jezelf op de tijd die jou alleen of samen met je partner het beste uitkomt? Dat kan bij Salsa Leo. De danslessen worden afgestemd qua tijd en locatie en budget. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Workshops & demo's

Salsa Leo is graag beschikbaar op uw bedrijfsfeesten of verjaardagsfeesten voor een sfeervolle demo of workshop. Succes gegarandeerd! Op deze manier leren uw collega's, vrienden of familie ook kennismaken met de salsa. Kosten en planning hangen af van de gelegenheid en worden van tevoren netjes met u doorgesproken. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Copyright 2005-2006 © Singer Name. Privacy Policy. Email: info@salsaleo.nl