Santiago de Cuba
Santiago de Cuba is een bergachtige provincie (Sierra Maestra); de bergen waren een belangrijk strijdtoneel tijdens de Cubaanse Revolutie en opstanden in de 19e eeuw.

Tot 1976 maakte de provincie Santiago de Cuba met vier andere provincies deel uit van de provincie Oriente. Oriente heette tot 1905 Santiago de Cuba, maar besloeg een veel groter gebied dan de huidige provincie.

Tradities

"Mijn eerste commune...". In eerdere reizen kwamen we dit meisje tegen die net 16 was geworden. Vergezeld door haar trotse familie deed zij voor het eerst commune als ritueel van de katholieke kerk.

Cuba reis 2009

Elk jaar organiseert Salsa Leo een reis naar Cuba voor jong en oud. De reis duurt 2 weken en er zullen diverse historische plaatsen bezocht worden, zoals bijvoorbeeld Santiago de Cuba, Trinidad, Havana.

De reis staat in het teken van salsa dansen, dus er zal veel gedanst worden. Op locaties worden er workshops georganiseerd onder leiding van Cubanen. Naast het dansen is er ook volop gelegenheid te genieten van het strand, de bruisende steden en de mooie natuur op Cuba.

 
Indien je interesse hebt of meer info wilt ontvangen neem dan contact op met Salsa Leo via email of telefoon.
 

 

Copyright 2005-2006 © Singer Name. Privacy Policy. Email: info@salsaleo.nl